Klant Beoordelingen

 

Hier zijn enkele beoordelingen van onze klanten:

Op 25 januari 2018 is door Juwelier Hazekamp het volgende over u geschreven.

Vakkundig werk, correcte en snelle communicatie, erg tevreden! Schutting

 

 

 

 


Op 14 november 2017 is door Tom Doesburg het volgende over u geschreven

IMG_4500Zeer tevreden over de aanleg van onze tuin. Denkt mee en komt alle afspraken na. Vakman!

 

 


Op 13 november 2017 is door H. Cay het volgende over u geschreven: Cavus

Ik ben zeer tevreden over dhr Cavus. Hij komt zijn afspraken na en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding! Hij heeft voor ons een ontwerp gemaakt voor de voortuin en aangelegd.

 


 

 

Op 3 augustus 2017 is door Sjoerd Hamstra het volgende over u geschreven: 

IMG_3183

Wij zijn erg blij met onze door Cavus aangelegde tuin en bestrating. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Cavus denkt goed mee. We zijn dan ook zeer tevreden

 

 


Op 18 juli 2017 is door A. Schaafsma het volgende over u geschreven: 

IMG_1332

De heer Cavus  onderhoudt nu al enige tijd onze tuin naar volle tevredenheid. Hij heeft daarnaast prima werk geleverd bij het aanleggen van een terras rondom ons zwembad. netjes, flexibel en waar nodig meedenkend.

 


 

 Op 3 mei 2017 is door J. Pel het volgende over u geschreven: 

IMG_3190[1]

Zeer tevreden over de werkzaamheden van de heer Cavus bij het plaatsen van onze schutting. Werkt hard en netjes. Voor het volgende tuinproject heb ik de hovenier al gevonden. Kortom, een aanrader!

 


Op 1 mei 2017 is door T. Koen het volgende over u geschreven: onderhoud

Goede service, vriendelijk personeel. Prijs/kwaliteit is zeker goed in orde.

 

 


Op 23  april 2017 is door D.Scandurra het volgende over u geschreven:

Aanleg terras met pad en schutting

In 1 dag heeft hij de tegels verlegd en alles netjes achter gelaten. Voor een volgende klus zou ik hem zeker weer opbellen!

 

 


Op 23  april 2017 is door L Post het volgende over u geschreven:

Aanleg terras van oud gebakken waaltjes

Cavus heeft bij ons de tuin aangelegd, eerst is hij langs geweest om al onze wensen op te nemen, hij kwam met goed advies over hoe we de beste indeling kunnen maken van de tuin. Tijdens het aanleggen hebben we nog een aantal dingen aangepast, hier werd niet moeilijk over gedaan. Eindresultaat is helemaal top

 


 

 

Op 17  april 2017 is door A. Hollenga het volgende over u geschreven:image1 (1)

Dhr Cavus heeft onze tuin perfect opgeknapt: het terras vergroot/opnieuw bestraat. Een nieuwe grasmat aangelegd. Afwatering van het terras gemaakt en een pergola voor mijn druivenranken gemaakt. het ziet er allemaal prima uit! Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!


 

Op 22  juni 2016 is door T . Berger het volgende over u geschreven:onderhoud

De heer Cavus heeft in april 2016 onze tuin onder handen genomen, stuiken en bomen gesnoeid en het onkruid verwijderd. Dat alles tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding . Wij waren zeer tevreden met het resultaat. Ik raad meneer Cavus zeker aan!

 


 

Op 09 juni 2016 is door B. Westerdijk het volgende over u geschreven:

 

 

Dhr Cavus heeft onze voortuin aangepakt: alle oude planten, struiken en bomen eruit, een beukenhaag aangeplant en de tuin verder bedekt met grof grind. De voortuin is nu relatief onderhoudsvrij :)
Dhr Cavus heeft prima werk geleverd, ik ben een tevreden man
.


Op 29 maart 2016 is door A Blik het volgende over u geschreven:onderhoud

Als u op zoek bent naar een hovenier met verstand van zaken, een hovenier die meedenkt, excellent werk levert voor een uitstekende prijs, dan bent u bij Hamdi Cavus aan het goede adres. Onze verwaarloosde en overwoekerde tuin, heeft Hamdi in twee dagen weer omgetoverd tot een prettige en mooie tuin. Hamdi ontdekte zelfs paadjes en trappetjes die ooit waren aangelegd, maar door de woekering niet meer te zien waren. In twee dagen tijd, knotte Hamdi onze knotwilgen, de leilindes, de boles en snoeide de hele tuin en ontdeed het van onkruid. Hij werkt snel, accuraat, heeft veel kennis en draagt veel tips aan. Hamdi is vriendelijk, beleefd en komt zijn afspraken na.

We waren zeer tevreden over het werk dat Hamdi heeft verricht en genieten nu iedere dag van een opgeruimde tuin. Waarvoor dank! Groningen, 2016, A.B.

Vriendelijke groet,

A. Blik


 

Op 09 januari 2016 is door B. Baard het volgende over u geschreven:onderhoud

Wij hebben onze tuin al een aantal jaren bij de heer cavus in onderhoud en ben zeer tevreden, ieder jaar zien we dat de planten mooier en gezonder worden.
Persoonlijk vind ik het een voordeel dat ik een contactpersoon heb waar ik alles .
Wij hebben onze tuin al een aantal jaren bij de heer cavus in onderhoud en ben zeer tevreden, ieder jaar zien we dat de planten mooier en gezonder worden.
Persoonlijk vind ik het een voordeel dat ik een contactpersoon heb waar ik alles duidelijk mee kan bespreken.
Dank

 

Op 08 januari 2016 is door Frank het volgende over u geschreven:onderhoud

prima service.

 

 

 


 

Op 09 oktober 2015 is door wijnberg het volgende over u geschreven:onderhoud

Vriendelijke jonge man die verstand heeft van zaken. Hij houd zich aan afspraak en werk snel toch heel goed

 

 


 

Op 20 september 2015 is door AD het volgende over u geschreven:


De heer Cavus levert prima vakwerk af.
Met uiterste precisie manouvreerde hij zijn graafmachine met in mijn ogen onmogelijke bocht door de krappe opening.
Met veel rust en kalmte gaat hij te werk.
De werkzaamheden waren het afgraven en egaliseren van de tuin, vervelende wortels verwijderen en terras bestrating aanleggen.
Alles wordt geregeld, zand, aarde, container en stenen. Stenen zelf uitzoeken en alle info doorgeven en je hoeft niks te doen. Na alle werkzaamheden is alles opgeruimd en container weer opgehaald, net of er niks gebeurd is.
Vlg maand komt hij terug om een schutting te plaatsen.
Ben helemaal blij met mijn nieuwe tuin.

 


 

Op 16 september 2015 is door Lat het volgende over u geschreven:

Contact verliep prima en vlot, via mail. Dhr Cavus is de situatie komen bekijken en gaf prettig en deskundig advies. We zijn zelf de tegels gaan uitzoeIMG_3001ken, dhr Cavus heeft ze besteld net als de overige materialen zoals zand. We hebben vooraf een vaste prijs voor de klus afgesproken en die bleek bij vergelijking met buren etc. prima te zijn. Dhr. Cavus heeft ons al het werk uit handen genomen. Hij heeft zich er niet makkelijke vanaf gemaakt, maar de tegels zo gelegd dat het er het mooiste uit ziet. Het ligt er allemaal superstrak in. Kortom: goed vakwerk, klantgerichte instelling, prima prijs-kwaliteitverhouding. Over een paar weken komt hij terug om nieuwe schuttingen te maken.


 

Op 09 mei 2015 is door Marietje het volgende over u geschreven:bestrating

Ik heb de heer Cavus gevraagd voor het opnieuw leggen van gras en het betegelen van een terras van een tuinhuisje aan het Piccardhof in Groningen. Behalve dat het resultaat meer dan goed genoemd mag worden, geldt dat de situatie ook zeer lastig is. Naast een zeer oneffen en lastige grond geldt dat materiaal moeilijk af en aangevoerd kan worden omdat er geen auto’s op het Piccardhof mogen komen. Ook zijn er geen voorzieningen als electriciteit aanwezig. Ik heb geen wanklank daarover gehoord en alles is netjes af- en aangevoerd.
Daarnaast komt de heer Cavus zijn afspraken na, is precies, snapt wat de wensen zijn en heeft hij veel geduld. Vandaag is het afgerond en ik ben zeer tevreden over het resultaat en heb ook van derden al veel complimenten gekregen. Ik zou de heer Cavus dan ook zeker aanbevelen.

 


 

Op 07 april 2015 is door km het volgende over u geschreven:Cavus

Ben zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden. Het verwijderen en afvoeren van oude heesters, het planten van een haagbeuk werd vakkundig gedaan en dat alles tegen een zeer redelijke prijs. Zeker een aanrader.

 


 

Op 16 februari 2015 is door Jadot het volgende over u geschreven:bestrating

Hamdi Cavus was vanaf het eerste contact tot de oplevering onveranderlijk vriendelijk, duidelijk, betrouwbaar en naar nu blijkt een prima vakman.

Hij heeft voor ons een stuk tuin afgegraven incl. het verwijderen van een paar stevige wortelstelsels (oa bamboe).
Vervolgens een vers zandbed gestort en daarna bestraat met klinkertjes.
Afvoer van oud materiaal tm aanvegen van de straat waren onderdeel van zijn werkwijze.

Samengevat: een aanrader

 


Geplaatst door Rengers op 07 dec. ’14

Ben tevreden over de geleverde werkzaamheden.Cavus

De afspraken gemaakt in telefonisch en e-mail kontakt zijn netjes nagekomen. Werkzaamheden zijn uitgevoerd zoals verwacht.
De mannen werken netjes, vakkundig en met oog voor detail.

 


 

Geplaatst door veenkamp op 24 nov. ’14

 

Hamdi Cavus heeft een prachtige schutting bij ons gebouwd. Helemaal zoals we het wilden, in de afgesproken tijd en voor de vooraf afgesproken prijs. Prima! We zijn zeer tevreden!

 

 


 

Geplaatst door van der Veen op 28 okt. ’14

Cavus                                                  

De heer Cavus heeft werkzaamheden uitgevoerd voor de inrichting van onze nieuwe tuin: plaatsen van een pergola, nieuwe schuttingen en groenhaag, planten van een boom (malus), grondverbetering. We zijn zeer tevreden over het resultaat en de weg ernaar toe: Cavus is precies, heeft verstand van zaken, is vakkundig, denkt mee en is flexibel.

 


 

Geplaatst door Fam. Nealy op 08 sep. ’14

Wij zijn zeer tevreden over het werk van dhr. Cavus.

Hij heeft de afgesproken werkzaamheden vakkundig, snel en tegen de afgesproken (scherpe) prijs uitgevoerd. Hij werkt bovendien netjes en is zeer vriendelijk .

Voor toekomstige tuinwerkzaamheden zullen wij zeker weer een beroep op hem doen. Uiteraard raden wij hem dan ook een ieder aan.


 

Geplaatst door A.W. Heemstra op 04 jul. ’14                              

Hoveniersbedrijf Cavus heeft bij ons (juni 2014) een nieuw terras aangelegd en nieuwe schuttingen geplaatst. De Heer Cavus werkt snel en naukeurig en is zeer prettig in de omgang. Wij zijn zeer tevreden!

 


 

Geplaatst door Tom op 22 jun. ’14

Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Na de eerste kennismaking ontvingen wij zeer snel een offerte voor een goede prijs.

De heer Cavus is beleefd, prettig in de omgang en denkt goed mee. Hij maakt duidelijke afspraken en komt ze na. Het werkt is goed uitgevoerd en er is erg hard doorgewerkt.


 

Geplaatst door José op 26 mei ’14 

De heer Cavus heeft een prima schutting geplaatst enig tijd geleden. Komt afspraken na, denkt mee en zeer netjes werk geleverd en bovendien klantvriendelijk. Ik raad een ieder dhr Cavus aan.
Ben zo tevreden dat er een tweede schutting komt. Prima prijs ook trouwens.


 

Geplaatst door Rob op 23 mei ’14

Na meerdere slechte ervaringen met tuinmannen ben ik erg blij met de heer Cavus en het geleverde werk.
Hij heeft twee grote borders in mijn tuin gemaakt en de schroeven vervangen van het houten terras. Het heeft ontwerp zelf bedacht (ik wist alleen wat ik niet wilde) en precies volgens het schema uitgevoerd. Ruim drie dagen is hij er in z’n eentje mee bezig geweest.
De heer Cavus een hele bescheiden, vriendelijke jongen en doet wat hij zegt. Bovendien kan hij goed met jonge kinderen omgaan. Mijn zoon van vier was dol op hem.

Ik kan de heer Cavus op basis van zijn vakmanschap en karakter iedereen aanraden


 

Geplaatst door Visser op 19 mei ‘1

De heer Cavus heeft bij ons zeer goed werk geleverd. Nadat hij bij ons was langs geweest en op te nemen wat onze wensen waren ten aanzien van ons hekwerk, hadden wij binnen 24 uur een offerte in de mailbox die concurrerend was met de andere aanbieders. Op de dag van plaatsen van ons hekwerk heeft hij ons verast met een hekwerk die nog mooier was dan wat we eigenlijk voor ogen hadden. Ik kan een ieder de diensten van dhr Cavus aanbevelen. Werkt netjes en exact volgens afspraak. Bij ons gaat hij zeker meer tuinklussen krijgen


 

 Geplaatst door gc.sleeboom op 14 apr. ’14                                                 

We zijn heel tevreden over onze nieuwe schutting. We hebben meteen een nieuwe afspraak gemaakt voor een volgende klus!
van Eizenga, 14 april ’14

 

 


 

Geplaatst door abby op 14 apr. ’14                                                                 

Zeer tevreden over het plaatsen van de afscheiding van betongaas,  dhr Casus is zeer vriendelijk en werkt nauwkeurig en snel, voor een zeer schappelijke prijs.

 

 


 

Geplaatst door Trea op 26 mrt. ’14  
Heldere prijs afspraak,heel betaalbaar, netjes efficient en heel aardig.

 

Op 12 februari 2014 is door Emiel het volgende over u geschreven:

Cavus denkt mee en let op de details. Het is een nette en harde werker, die zijn afspraken nakomt. Ik kan een ieder zijn diensten aanbevelen!

De heer Cavus heeft zeer goed werk geleverd. In eerste instantie heeft hij meegedacht over hoe de tuin in te richten. Vervolgens heeft hij een prachtige schutting neergezet met een goed afgehangen deur. Vervolgens heeft hij met de stenen van het bestaande terras een keurig nieuw terras aangelegd.


 

Op 09 januari 2014 is door AW Visser het volgende over u geschreven:                                                                                                                     

Snel, vakkundig en toch voordelig! Verder erg netjes en klantvriendelijk. Ik zou het wel weten :)

 


 

 Op 11 december 2013 is door Schreijenberg het volgende over u geschreven:                                                                                                                        

De heer Cavus is een vakman en daarnaast klantvriendelijk. Hij heeft voor onze dochter een schutting geplaatst. Dit deed hij op ons verzoek zo spoedig mogelijk gedaan na het eerste contact. Omdat het hout nog werkte, waardoor de poort niet meer afgesloten kon worden, is hij op verzoek nog 2 keer terug geweest, om het geheel passend te maken. Dit zonder extra kosten. De laatste keer kreeg mijn dochter zelfs een cadeaubon voor het ongemak, terwijl het ongemak niet hem te wijten valt. We bevelen hem aan iedereen aan.


 

Op 23 november 2013 is door Angelica het volgende over u geschreven: IMG_4265                                                                                                                     

Door de storm was mijn schutting omgewaaid. Binnen 5 dagen stond er een nieuwe tegen een zeer goede prijs. Zeer nette jongen en uitstekend werk geleverd!

 


 

Op 11 november 2013 is door Birdsong Trading het volgende over u geschreven:  

                                                                                                           

Goede nette werker geen praatjes ,maar vlotte werker tegen goede prijs

 

 


 

Op 11 november 2013 is door Koster het volgende over u geschreven:  

Goede ervaringen met dit bedrijf. Ik heb bij meerdere bedrijven een offerte aangevraagd, maar uiteindelijk hebben wij gekozen voor dit hoveniersbedrijf. Cavus heeft onze voortuin opnieuw aangelegd en het zit er strak bij. Het ontwerp hebben wij ook door hem laten maken. Wij wilden een onderhoudsarme tuin dat toch modern uitstraalt. Dit heeft hij goed voorelkaar gekregen, zowel ontwerp als aanleg. Hij hield zich netjes aan zijn afspraken en denkt in alle processen mee.


 

 

Op 26 augustus 2013 is door R. Dokter het volgende over u geschreven:    

Hamdi is een uiterst vriendelijke vakman met wie het goed afspraken maken is. Hij stelt zich flexibel op en levert mooi werk af. Ik ben heel tevreden over de manier waarop hij ons terras opnieuw heeft gelegd en de service die hij heeft geleverd en beveel hem aan iedereen aan.

Een aanrader! 


 

Op 11 november 2013 is door EcoVast het volgende over u geschreven:Cavus

Hamdi Cavus is bij ons geweest om de haag te repareren. Echt een vakman, heel vriendelijk, snel, tja heb totaal geen op of aanmerkingen. Mocht ik weer wat hebben aan de tuin dan nemen we direct contact met Hamdi op.  Echt een top bedrijf!.

 


 

Op 15 augustus 2013 is door Kees het volgende over u geschreven:Cavus

Ik beveel Hamdi Cavus graag aan. Een echte vakman, harde werker en vriendelijk in het contact.

 

 


 

Op 21 juli 2013 is door Petrick het volgende over u geschreven:Cavus

Onze tuin is in 2 dagen helemaal naar wens aangelegd, ik ben zeer tevreden.

 

 


 

Op 07 juni 2013 is door Tomas het volgende over u geschreven: CavusWij zijn dik tevreden met de geleverde diensten. bedankt Cavus

 

 

 


 

Op 02 juni 2013 is door Bos het volgende over u geschreven:Cavus  Hamdi heeft onze achtertuin opnieuw aangelegd en wij zijn daar heel tevreden over. Hamdi geeft goede adviezen en denkt mee. Hij werkt snel en volgens afspraak. Een goede prijs kwaliteit verhouding. Wij bevelen hem zeker aan.

 


 

Op 24 mei 2013 is door Henk Leijendekker het volgende over u geschreven:Cavus

Wij konden onze tuin niet meer aan en hebben de hulp van Hamdi Cavus ingeroepen, een zeer vriendelijke hovenier en verstaat zijn vak.  Hamdi is geweest en de tuin ziet er weer prachtig uit.

 

 


 

Op 23 mei 2013 is door F.C Garben het volgende over u geschreven:Cavus

Hamdi heeft onze voortuin opnieuw aangelegd, van te voren meegedacht en met ideeen gekomen. erg strak en zeer verzorgd uitgevoerd. hij werkt snel en komt zijn afspraken na. wij zijn meer dan tevreden!.

 

 


 

Op 15 november 2012 is door O. Cetin het volgende over u geschreven:Cavus

Wij zijn tevreden met het werk dat Cavus heeft geleverd. De tuin is netjes en winterklaar gemaakt. Ook neemt hij de wensen van de klant serieus, komt met adviezen en handelt volgens afspraak. Hij is zelfstandig en betrouwbaar. Ik kan hem als hovenier zeker aan iedereen aanbevelen.

 


 

Op 14 nov. ’12 is door Jan het volgende over u geschreven:Cavus

Gegroet, Jan Bergsma:

Ik ben via een buurvrouw bij Cavus terecht gekomen, ik heb een offerte aangevraagd en kreeg binnen een dag al een mailtje om de tuin te bekijken. de week er op was hij al druk bezig in mijn tuin, die er inmiddels weer prachtig bij ligt. ik raad meneer cavus zeker aan! een vriendelijke en hardwerkende man! en dat allemaal voor een zeer schappelijke prijs!